Sírkőtisztítás

SÍRKŐTISZTÍTÁS GYORSAN, HATÉKONYAN, A FELÜLET SÉRÜLÉSE NÉLKÜL

A temetőkben a sírkövekre évek alatt rárakodó szennyeződések elcsúfítják, befeketítik, zöldítik a felületet, nem kis gondot okozva ezzel a hozzátartózóknak.

A síremlékek megtisztítását régen vegyszeres eljárással, kézi-, gépi csiszolással, vagy homokszórással végezték. Mára ezt az eljárást lassan, de felcseréli egy újfajta, korszerűbb technológia. A nyugaton már évekkel ezelőtt bevált módszer hazánkban is egyre inkább fejlődik.

Ezzel a professzionális eljárással dolgozunk mi is!

A finomszemcse- technológia során nem használunk vegyi anyagot, így a sírkövek körüli növényzetet sem károsítjuk. A szennyeződés minimális, a felület pedig tökéletes tisztasága mellett, teljesen megőrzi felületi épségét, mivel a szódabikarbóna alapú szemcse nem koptatja a felületet.

A sírkőtisztítás a helyszínen történik, nincs szükség a sírkövek elmozdítására. Az elemeket nem kell szétszedni a résekben, és szűkebb helyeken is tökéletesen tisztít.

Ezzel a technológiával akár 1 óra alatt megtisztítjuk a sírkövet, elmozdítás és felületi sérülés, kopás nélkül!

Vállaljuk:

Sírkőtisztítás, sírkő, műkő, műkőtisztítás, szemcseszórás, szódaszórás, faltisztítás, kőtisztítás, felülettisztítás, síremlék tisztítás, műemlék, műemlékszórás, műemlék szemcseszórása, graffiti eltávolítás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

error: Content is protected !!