Sírkőtisztítás

Sírkőtisztítás korszerűen!

Komoly problémát jelenthet szeretteink síremlékének, sírkövének elszennyeződése. A sírkövekre évek alatt felrakodó moha, és fekete szennyréteg szinte beleivódik a sírkövek pórusaiba, aminek eltávolítása sokszor gondot okoz a hozzátartozóknak. Ebben az esetben bizony, keresni kell egy nagyon jó sírkőtisztítással is foglalkozó felülettisztításban jártas, finomszemcseszóró céget, ahol az esztétikai hibákat azonnal orvosolni tudják. Fontos, hogy ne homokszórás és homokfúvás eljárással foglalkozó céget találjunk, mert ezek véleményünk szerint nem alkalmasak a sírkövek, síremlékek felületi sérülésektől mentes tisztítására.

Sírkőtisztítás, sírkő tisztítás, sírkőtisztítás Budapest, síremléktisztítás, sírkő tisztítás Budapest,sírkőtisztítás Tatabánya,sírkőtisztítás Székesfehérvár, sírkőtisztítás Győr, sírkőtisztítás Veszprém,

Sírkőtisztítás házilag sírkőtisztítás Budapest,

Sírkövet  tisztítani házilag nem nagyon egyszerű dolog. Sok idő, sok vegyszer, ami a környező növényzetnek nem kifejezetten használ, és igen sok felszerelés szükséges a sírkő megtisztítására. Előfordul, hogy áramot is kell vételeznünk, a sírkövek csiszolása során, amit nem is biztos, hogy rendelkezésünkre tudják bocsátani a temetőkben. Sajnos a sírkövek csiszolásos, és vegyszeres tisztítása nem jelent megoldást a sírkövek réseiben, és a sírkő elemek illesztései között felhalmozódott, rákövült szennyeződésekre, ezt házilag kiszedni szinte lehetetlen. A sírkőtisztítás során a csiszolásos eljárással gyakran felületi sérülést okozhatunk a sírkő felületén. Ezt utólag javítani nem lehetséges, ebben az esetben a sírkőcsere a megoldás, ami igen költséges dolog.

Ha nagy a szennyeződés, vagy UV fény által is el van színeződve (sárgulva) a síremlék felülete, akkor javasoljuk, mindenképp forduljunk sírkőtisztítással foglalkozó felülettisztítást, szódaszórást végző szakemberhez. Egy jó felülettisztítással, illetve finomszemcse-szórással foglakozó team azonnal felméri a megfelelő sírkő tisztítási megoldás lehetőségeit, a felület anyagától, és a szennyezettség mértékétől függően kiválasztja a sírkőtisztítási technológiát, és erre ad egy árajánlatot.

Érdemes sírkőtisztítás megrendelése előtt referencia munkákat kérni a kivitelező felülettisztítástól, mert a végeredmények között komoly eltérések lehetnek.

Sírkőtisztítás referencia munkák!

logó1

sírkőtisztítás, sírkő tisztítás, sírkőtisztítás Budapest, síremléktisztítás, sírkő tisztítás Budapest,sírkőtisztítás Tatabánya,sírkőtisztítás Székesfehérvár, sírkőtisztítás Győr, sírkőtisztítás Veszprém, síremlék tisztítás, sírtisztítás, kőtisztítás, homokszórás, homokfúvás, szemcseszórás, szódaszórás, szódabikarbóna szórás,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

error: Content is protected !!