SírkőtisztításSírkőtisztítás korszerű technológiával

Sírkőtisztítás, síremléktisztítás, sírkő tisztítás, síremlék tisztítás, sírtisztítás, sirkőtisztítás, sirkőtisztitas!

A temetőkben a sírkövekre évek alatt rárakodó szennyeződések elcsúfítják, befeketítik, zöldítik a felületet, nem kis gondot okozva ezzel a hozzátartózóknak.

A síremlékek megtisztítását, sírkőtisztítást régen vegyszeres eljárással, kézi-, gépi csiszolással, vagy homokszórással végezték. Mára ezt az eljárást lassan, de felcseréli egy újfajta, korszerűbb technológia.

A nyugati országokban a sírkövek, műemlékek megtisztításra már évek óta bevált módszer, a Finomszemcse-Technológia hazánkban is egyre inkább fejlődik. Gyors, precíz, költséghatékony!

A Finomszemcse- Technológiával a sírkőtisztítás során nem használunk vegyi anyagot, így a sírkövek körüli növényzetet sem károsítjuk. A szennyeződés minimális, a felület pedig tökéletes tisztasága mellett, teljesen megőrzi felületi épségét.

 

A sírkőtisztítás a helyszínen történik, nincs szükség a sírkövek elmozdítására.
A sírkőtisztítás során az elemeket nem kell szétszedni, a sírkövek réseiben, és szűkebb helyeken is tökéletesen tisztít.

 

Ezzel a technológiával akár 1 óra alatt megtisztítjuk a sírkövet, elmozdítás és felületi sérülés, kopás nélkül!

Sírkőtisztítás, síremléktisztítás, sírkő tisztítás, síremlék tisztítás, sírtisztítás, kőtisztítás, homokszórás, homokfúvás, szemcseszórás, szódaszórás, szódabikarbóna szórás, sírkőtisztítás Tatabánya, sírkőtisztítás Oroszlány, Sírkőtisztítás Budapest, sírkőtisztítás Budakeszi, sírkőtisztítás Székesfehérvár, sírkőtisztítás Győr, sírkőtisztítás Veszprém,

Győződjön meg róla Ön is! Hívjon minket, kérjen tőlünk árajánlatot!

Bővebb információ, és árajánlatkérés: 

Tel.: +36 70 361 9332

E-mail küldése 

Email: 
finomszemcseszoras@gmail.com

Munkáinkat főképp Komárom-Esztergom megyében és ennek vonzáskörzeteiben - Győr-Moson-Sopron megye, Budapest és Pest megye, Fejér megye, Veszprém megye - végezzük.

 

Vállaljuk:

Sírkőtisztítás, sírkő, műkő, műkőtisztítás, szemcseszórás, szódaszórás, faltisztítás, kőtisztítás, felülettisztítás, síremlék tisztítás, műemlék, műemlékszórás, műemlék szemcseszórása, graffiti eltávolítás, homokszórás, homokfúvás, szódabikarbóna szórás,

error: Content is protected !!